busfest_2022

Ujetá pojízdná ZOO 2022

Busfest 2022 

Zoo ve zlínských trolejbusech!

Po covidových letech se život pomalu vracel do starých kolejí. To znamenalo pro tým Busfestu jen jediné, pořádnou party bez zábran. Od toho tu přece jen jsme, ne? 22. 4. 2022 se tedy stalo dlouho odkládané, roztočila se kola 13. ročníku ujetého festivalu Busfest. A věřte, byla to skutečná divočina! 

Stalo se tak po dvou letech, kdy se v nás a všech ostatních zlínských studentech hromadila touha se pořádně vybouřit. Popadli jsme příležitost za pačesy a zažili jsme tak pravou atmosféru Busfestu. Pro mnohé z účastníků to bylo poprvé, kdy okusili sílu Busfest atmosféry. Byla to pravá nefalšovaná show.

A bodlo to, po dlouhých večerech, kdy jsme všichni museli zůstávat ve svých bytech, domech nebo na kolejích, kdy kvůli regulacím nebylo kam vypadnout a touha po parties byla obrovská. Někoho okřikovala paní vrátná za rušení nočního klidu, někoho sousedka, že se chováme jako zvířata. Nemohlo to dopadnout jinak a vzniklo téma nového ročníku.

Zlínská ZOO v Lešné na jeden den ztratila svou výsadu, protože většina zvířat byla v našich trolejbusech. Sice jsme neměli lvy, slony a ani opice, ale i tak se nám naše pojízdné stage podařilo proměnit v pořádnou džungli.

Tři jízdy, 3 koncerty, ve 3 trolejbusech, každá z nich jedinečná svým hudebním tastem! Protože Dlouho Nejel Busem žádný zlínský student, bylo tak nezbytné rozproudit krev v žilách. Pořádnou rave atmosféru nám přivezl DJ Smai, který ukázal, jak rozhoupat trolejbus. Druhou stage ovládla stará známá pardubická smečka The May Revolution. Kluci nekompromisně proměnili proslulé jednosměrky našeho města na Highway to Hell. Na vlnách Balkánu se k nám svezli bratia v triku Malalata DJs, kteří zaujali místo třetího vystupujícího 13. ročníku zlínského Busfestu. 

Přece jsme rozprouděné divočáky nemohli vpustit do volné přírody před 22. hodinou. A tak cesty nevedly nikam jinam než do baru Jedním tahem, který se podařilo proměnit v místo, kde to žilo úplně stejně jako v džungli na kolech. Za velkou část atmosféry se zasloužili DJs z Diversity event, kterým tímto děkujeme jako všem účastníkům Busfestu 2022!

Třináctý ročník je sice za námi, a i když už jsme se z divočiny vrátili, tak nezoufej! Můžeme tě ujistit, že další ročník klepe na dveře! Roztáčíme kola v pátek 21. 4. 2023 a bude to hell of the party jako každý rok, tak si to zapiš za uši!

 

Menu